Groene toekomst met BI

Business Intelligence (BI) kan bedrijven helpen om milieuvriendelijker te werken. Door een helder inzicht te hebben in de impact op de maatschappij en het milieu. Ons MVO-dashboard, is de sleutel tot het monitoren van jouw duurzaamheidsprestaties.

check Business Intelligence
check Duurzaamheid
check MVO

Wat betekent BI voor duur- zaamheid?

Business Intelligence (BI) helpt bedrijven om beter te begrijpen hoe ze hun impact op het milieu kunnen verminderen. Het verzamelt gegevens zoals hoeveel elektriciteit je gebruikt of hoeveel afval je produceert. Door deze informatie te analyseren, kan BI laten zien waar je minder kunt verspillen of efficiënter kunt zijn. Dit is belangrijk omdat het helpt om minder natuurlijke bronnen te gebruiken en minder afval te maken, wat goed is voor de planeet.


Met BI kun je ook plannen maken voor de toekomst. Het kan voorspellen hoe veranderingen in je bedrijf het milieu zullen beïnvloeden. Bijvoorbeeld, als je overweegt om meer te recyclen, kan BI berekenen hoeveel dit het afval zal verminderen. Dit helpt je om slimme keuzes te maken die niet alleen goed zijn voor het bedrijf, maar ook voor de aarde. Zo word je een groener en duurzamer bedrijf.

ClearTrack: ons MVO-dashboard

In de dynamische wereld van vandaag, is het van belang een helder inzicht te hebben in jouw duurzaamheidsprestaties. Want maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) speelt een steeds grotere rol in bedrijfsstrategieën. ClearTrack is een eenvoudig en helder dashboard met KPI’s speciaal toegespitst op MVO-gerelateerde gegevens. Één helder overzicht van jouw duurzaamheidsprestaties.

Maak het verschil

Om dit te kunnen doen, heb je informatie nodig. ClearTrack is onze oplossing voor een helder en duidelijk overzicht van bijvoorbeeld je CO2-uitstoot, circulariteit, aanbod en medewerkers. Één plek waar je alles kunt beheren, analyseren en optimaliseren.


Met ClearTrack geven we jou de kracht om niet alleen je bedrijfsprestaties te verbeteren, maar ook een positieve impact te hebben op de samenleving en het milieu.


Wil je meer weten over ons MVO-dashboard? Hier lees je meer of download onze brochure.

Wil je ook aan de slag met duurzaamheid?

Neem contact op Lees meer over SkyClear
Gerelateerde artikelen

Meer lezen?