Zorg

Ontdek de kracht van data, software en processen binnen de zorg. Welke waardevolle mogelijkheden bieden Business Intelligence (BI), Business Analyse (BA) en Business Process Management (BPM)? We vertellen je er graag meer over.

Maak een afspraak
check Datagestuurde besluitvorming
check Heldere processen
check Continue verbetering

Met Business Intelligence (BI), Business Analyse (BA) en Business Process Management (BPM) transformeer en verbeter je de zorg. Je krijgt nieuwe inzichten om prestaties, processen en patiëntenzorg te verbeteren. We helpen je graag het beste uit je data te halen.

TL;DR

In het kort

Toegepast binnen de zorg

Maak be­slissing­en op basis van data

Met Met Business Intelligence (BI), Business Analyse (BA) en Business Process Management (BPM) kunnen zorginstellingen hun prestaties beheren door middel van realtime dashboards en rapporten. Analyseer gezondheidsgegevens voor diepgaand inzicht in trends, risico's en behandelingen. Volg KPI's, zoals: efficiëntie, tevredenheid en resultaten. Identificeer zwakke punten en handel proactief. Verlaag kosten en verbeter zorgkwaliteit voor de beste ervaring. Datagestuurde besluitvorming is de oplossing voor gepersonaliseerde zorg.

De patiënt staat centraal

Gestroom­lijnde proces­sen

Door knelpunten te identificeren en de oorzaken van vertragingen of fouten te achterhalen is het mogelijk om processen opnieuw te ontwerpen. Gestroomlijnde processen zorgen voor minder lange wachttijden en dus tevreden patiënten. Verbeter de communicatie door processen te automatiseren en realtime gegevensuitwisseling mogelijk te maken tussen artsen, apothekers en laboratoria.

Benieuwd hoe data jouw bedrijf sterker kan maken?

Maak een afspraak Lees meer over SkyClear

Benieuwd naar onze aanpak bij andere vakgebieden en oplossingen?

Er is nog meer om te ontdekken

Overige oplossingen