OVER ONS

Zodat je weet wie we zijn en wat we doen

ONS VERHAAL

Waar we voor staan

HOE WE ZIJN BEGONNEN

We zijn SkyClear gestart met Business / Data analisten die al jaren met plezier bedrijven helpen met het optimaal inzetten van IT oplossingen ter ondersteuning van hun bedrijfsprocessen. Wij geloven erin dat IT naadloos kan en moet aansluiten bij de kernprocessen van een bedrijf. Dat IT in dienst moet staan van het bedrijf en niet dat het bedrijf zich moet schikken naar haar IT.

WAAR WE ENERGIE VAN KRIJGEN

Wij krijgen er energie van om de bedrijfsprocessen voor onze klanten inzichtelijk te maken, deze te begrijpen en te verbeteren. Om goede stuurinformatie te kunnen leveren moet je de bedrijfsdoelstellingen en haar processen door en door kennen. Daarom brengen wij business analyse en business intelligence samen bij het (her)ontwerpen en inrichten van bestaande of nieuwe IT oplossingen. Immers wanneer je wilt rapporteren over de performance zul je eerst de kwalitatieve data in een systeem moeten plaatsen.

HOE WE ONS GEDRAGEN

SkyClear consultants hebben een intrinsieke motivatie om te presteren. We zijn conceptueel sterk, maar voelen ons niet te goed om met de voeten in de klei te staan. We vinden werken leuk en zijn met werk klaar als het af is. We zijn eerlijk, transparant en duidelijk en dat weerhoudt ons er zeker niet van om ook plezier te maken.

Persoonlijk

Over ons

Energiek, gedreven, sociaal en pragmatisch. Zo word ik vaak omschreven. Ik heb mij de afgelopen jaren vooral beziggehouden met de brug slaan tussen Business en IT. Het vinden van een juiste oplossing is pas de eerste stap, daarna moeten mensen nog overtuigd worden van de voordelen en de noodzaak. Hier ligt mijn kracht en passie. Stakeholdermanagement met in je achterhoofd de doelstelling om je opdracht tot een goed einde te brengen daar krijg ik de meeste energie van.

Daarnaast breng ik jarenlange ervaring in sales, hr en recruitment ervaring mee die mij vaak goed van pas komen in verschillende opdrachten.

Koen Hahn

Directeur / Consultant

De afgelopen 10+ jaar heb ik gewerkt aan het laten aansluiten van IT bij de bedrijfsvoering van veel verschillende organisaties. Ik hou van mijn werk; het is een puzzel van mensen en systemen. Een oplossing vinden is niet altijd gemakkelijk, maar dat maakt het interessant. De eerste stap is voor mij begrijpen wat we willen bereiken met een verandering of implementatie van een informatiesysteem. Als we het daar over eens zijn kunnen we concreet maken hoe we daar gaan komen.

Eigenwijs, nieuwsgierig, enthousiast en doelgericht, dat is hoe ik mezelf in vier woorden zou beschrijven. Het zijn karaktereigenschappen die mij goed van pas komen in mijn werk.

Joep Sanders

Directeur / Consultant

Mijn klanten helpen in het maken van de juiste keuzes door het geven van heldere inzichten is waar ik energie van krijg. De jarenlange ervaring als business consultant, waarin ik samengewerkt heb met senior management, medewerkers, beheerders en techneuten, helpt mij om de juiste vragen te stellen en de benodigde informatie boven tafel te krijgen. Ik combineer kennis van de organisatie met mijn eigen ervaring om tot een passende oplossing te komen.

Als je met mij samen werkt, weet je zeker dat je iemand aan boord hebt die oog heeft voor details en buiten de gebaande paden durft te kijken.

Pim Appeldoorn

Directeur / Consultant

Data-driven, dat is volgens mij de kern van een goede bedrijfsvoering. Mijn passie is om data in te zetten om bedrijfsprocessen te ondersteunen. Ik krijg er energie van om data om te zetten in begrijpelijke informatie en deze te communiceren met belanghebbenden. Met een achtergrond in Software Development en Business Intelligence combineer ik de technische kant van het probleem met die van de business. Wat is de impact van mijn code? En hoe kan ik die inzetten om tot een zinvolle oplossing te komen? Met een open vizier ga ik elk probleem tegemoet.

Ik zou mezelf omschrijven als kritisch, gepassioneerd, betrouwbaar en enthousiast. Een samenwerking aangaan met mij betekent net dat beetje extra waar je als bedrijf naar zoekt.

Folkert Wolfs

Data & Analytics Consultant

In een wereld waarin data alsmaar belangrijker wordt, is het essentieel om beschikbare data om te zetten in waardevolle informatie voor een goede bedrijfsvoering. De schakel vormen tussen de business, IT en data is wat mij blij maakt. Dit gaat, als je het mij vraagt, hand in hand met stakeholder management en met het beschikken over goede communicatieve vaardigheden.

Je kunt mij omschrijven als een sociale en enthousiaste doorzetter die van aanpakken weet en er energie uit haalt om met de klant in gesprek te gaan om zo samen een succesvolle opdracht neer te zetten.

Laura Mul

Data & Analytics Consultant

Als nieuwsgierig en oplossingsgericht persoon ben ik graag bezig met hoe data ondersteuning kan bieden aan bedrijfsprocessen. Mijn achtergrond is Software Development en Business Intelligence, wat mij enorm helpt bij het vormen van een brug tussen business en IT. Ik zet mijn kennis in om data, met behulp van mijn code, te analyseren en verwerken tot waardevolle informatie. Ik ga gedreven en analytisch te werk, om zo processen te kunnen stroomlijnen, optimaliseren en automatiseren. Samen tot de juiste oplossing komen is hier voor mij belangrijk.

Jochem Sybesma

Data & Analytics Consultant

Binnen verschillende bedrijven heb ik 14 jaar ervaring opgedaan met haalbaarheidsanalyses, verbeterprojecten en (internationale) contracten en transacties.

Die ervaring komt goed van pas om in complexe puzzels te duiken; iets wat ik het liefste doe. Hierbij houd ik van nature het doel en de verschillende perspectieven voor ogen. Daar neem ik de belanghebbenden graag in mee. Zo komen we samen tot een creatieve, weloverwogen oplossing. Dat is naar mijn mening de sleutel tot succesvolle veranderingen en verbeteringen.

Mijn voornaamste kenmerken; empatisch, betrokken, sociaal en bovenal een kritische blik om succesvol te zijn.

Joris Oberendorff

Business Consultant

Betrokken, kritisch, gedreven en zorgvuldig. Dat omschrijft het beste hoe ik mijn werk aanpak. Ik haal mijn motivatie uit het vinden van de best mogelijke oplossing voor de situatie, die het verschil maakt en mensen echt verder helpt. Dat begint voor mij bij een goed begrip van waar we precies vandaan komen, wat we echt willen bereiken en vooral ook waarom. Dit kan denk ik alleen als je open en eerlijk kunt communiceren met mensen en niet bang bent om de mouwen op te stropen.

Bart Speijcken

Business Consultant

Data wordt in de wereld om ons heen alsmaar belangrijker, zo ook binnen bedrijven. Hoe belangrijk data voor de business is heb ik ervaren in mijn werk als ondernemer. Deze data begrijpelijk en inzichtelijk maken om deze in te kunnen zetten ter ondersteuning van een goede bedrijfsvoering, is iets waar ik energie van krijg.

Je kunt mij omschrijven als een sociaal, pragmatisch, betrokken en oplossingsgericht persoon. Die houdt van aanpakken om een opdracht tot een succes te maken.

Stijn Appeldoorn

Data & Analytics Consultant

Onze naam is spot-on: het staat voor wie we zijn en wat we brengen bij onze klanten. ‘Sky clear’ wordt gebruikt in weerrapporten in de luchtvaart om aan te geven dat er geen enkele bewolking is. En dat past bij het resultaat van ons werk; helder zicht op je organisatie en past ook bij hoe we werken; duidelijk, transparant en met open vizier.

ONS MERK

Waarom 'SkyClear'

Neem vandaag nog contact met ons op

Wil je ook aan de slag met een top-speler die business analyse en business intelligence samenbrengt?