PERSPECTIEF EN OVERZICHT

Business Intelligence Consultancy

OPTIMAAL Sturen

Voor als jij behoefte hebt aan context en overzicht

Heb je ook wel eens het gevoel dat je stuurinformatie mist. Zou je ook graag de context waarin je organisatie opereert vanuit verschillende perspectieven willen begrijpen in een overzichtelijke omgeving? Dan is de business intelligence consultancy je oplossing.

ERVARING TELT

Onze aanpak naar goed resultaat

We inventariseren je behoefte aan stuurinformatie en maken inzichtelijk welke systemen deze informatie kunnen leveren. Ook jouw bedrijf heeft vast een uitgebreid systeem landschap waarbij data verspreid is, maar dat is door de ruime ervaring voor ons geen enkel probleem.

Als volgende stap ontwerpen we hoe de informatie uit de systemen wordt gecentraliseerd, getransformeerd en beschikbaar wordt gesteld. Het uitgangspunt hierbij is hoe de informatie gebruikt gaat worden, door wie en op welk moment.

Op basis van het ontwerp wordt een definitie gemaakt van de benodigde gegevens en welke bewerkingen hierop moeten plaatsvinden, zodat we informatie eenduidig kunnen benoemen en up-to-date kunnen houden.

Bij het uitvoeren van de bovenstaande stappen maken we zoveel mogelijk gebruik van prototyping, zodat we de informatie kunnen valideren voordat er grote investeringen worden gedaan in het opzetten of wijzigen van een BI-oplossing. Zo is succes gegarandeerd.

Producten van Business Intelligence Consultancy

  • Interactive dashboard
  • Master data management
  • Reporting
  • Data model
  • Data quality management
  • KPI / metrics definitions
  • ETL specifications

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP

Wil je ook aan de slag met een top-speler die business analyse en business intelligence samenbrengt?